Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

A Glenn Miller Orchestra Eszterházán!

A Glenn Miller Orchestra tavalyi, Budapesten adott koncertje után, idén először Fertődre látogat el, hogy az Eszterházi Vigasságok keretében 2015. augusztus 7-én pénteken a kastély parkjában lépjen fel.

A zenekar erre az alkalomra különleges koncerttel örvendezteti meg a magyar közönséget 2015. augusztus 7-én Fertődön, az Eszterházi Vigasságok Szabadtéri Színpadán, ahol bemutatják legújabb előadásukat  "The History of Big Bands" címmel. Legnépszerűbb slágereikkel, mint a "Moonlight Serenade" és az "In the Mood" várják közönségüket a koncertre.

"A program két évente változik, de a legismertebb dalok, mint az "In The Mood" vagy a "Moonlight Serenade" soha nem hiányozhatnak. A közönség mindig várja őket, hogy velük együtt keljenek életre. Ha ezeket kihagynánk, biztos csalódást okoznánk nekik."- nyilatkozta Wil Salden karmester.

A mostani program a "The History of Big Bands", ahogy a neve is jelzi, a legjobb Glenn Miller dalok szellemében került összeállításra és mutatja be a Big Bandek történetét.

Jegyek már megvásárolhatók a www.jegymester.hu oldalon, illetve az Esterházy-kastély recepcióján a +36 99 537 640 telefonszámon.

Várjuk Önöket szeretettel!

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép