Schloss Esterházy

Grafikus változat

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép

Bejelentkezés az eszterházai csodavilágból: A fertődi Esterházy-kastély látványosságai

Vissza a hírekhez
Rövid helyszíni bejelentkezésekben mutatják be a fertődi Esterházy-kastély látványosságait az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. idegenvezetői. A weben és a közösségi oldalakon közzétett posztok célja, hogy mindazok részesei lehessenek az Eszterháza csodavilága nyújtotta egyedülálló élménynek, akik a járványhelyzet miatt most csak a digitális térben tudják a kastélyt felkeresni.

A rendszeresen megjelenő tartalmakban izgalmas részletekre, kevésbé ismert érdekességekre is fény derül. Például: hogy mit keres Mulan a fertődi Esterházy-kastélyban? Vagy: milyen szörnyeteggel küzdenek Eszterháza szökőkútjaiban?

Az első videóból megtudhatják, hogy mire használták a régmúltban a kastély díszlépcsőjét, amely manapság a páratlan barokk-rokokó épülettel való fotózkodás egyik legnépszerűbb helyszíne. A videókat a fertődi Esterházy-kastély Facebook-oldalán (https://www.facebook.com/fertod.esterhazykastely) tekinthetik meg. Ezt a felületet mindenkinek érdemes rendszeresen felkeresnie, hiszen érdekes és változatos tartalmakat láthatnak itt az eszterházai csodavilágról.

Az első videót megtekintheti itt: https://www.youtube.com/watch?v=4TpQ40oZNwU&feature=youtu.be

A második videót megtekintheti itt: https://www.youtube.com/watch?v=oOWKQ_eAR04&feature=youtu.be