Schloss Esterházy

Grafikus változat

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép

Eszterháza Központ a VOLT-on

Vissza a hírekhez
Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft., mint a vagyonkezelője és üzemeltetője a soproni turisztikai desztináció és a Fertő-táj négy emblematikus örökséghelyszínének, Fertőd-Eszterházán az Esterházy-kastélyegyüttesnek, Nagycenken a Széchenyi-örökségnek, Sopronbánfalván a Pálos-Karmelita Kolostornak, és Fertőrákoson a Püspöki Palotának, 2018-ban a VOLT Fesztiválon is megtalálható lesz!

Az Európai Parlament és az Európa Tanács a 2018-as évet a Kulturális Örökség Európai Évének (KÖEÉ) nyilvánította. Az Eszterháza Központ a 2018-as évben kiemelt célul tűzte ki, hogy közelebb viszi a fesztiválozókhoz az örökséghelyszíneket.

Ebben az évben elsőnek a VOLT Fesztivállal kezdeményeztünk együttműködést, ennek keretében a VOLT Fesztivál Civil Zóna részébe kitelepül az Eszterháza Központ. Az érdeklődők megismerkedhetnek az Eszterháza Központ helyszíneivel, fotófalaknál fotózkodhatnak, szelfizhetnek és még egy kis hasznos ajándékot is kapnak a mindennapi higiéniához.
Emellett a VOLT fesztivál ideje alatt és a fesztivál utáni héten (2018.06.26-2018.07.08) a VOLT karszalaggal érkező vendégek térítésmentesen látogathatják meg a Fertődi Esterházy-kastélyt és a nagycenki Széchenyi- kastélyt.