Schloss Esterházy

Grafikus változat

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép

Eszterháza Központ Közlemény

Vissza a hírekhez

Tisztelt Látogatóink! Tisztelt Érdeklődők!

Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. számára a látogatói, a vendégei, a fellépői és a munkatársai védelme kiemelten fontos, ezért a koronavírus elleni védekezésért felelős operatív törzs ajánlásának, a rendkívüli jogrend életbelépése és a vészhelyzet elrendelésének megfelelően a nagycenki Széchenyi-kastélyba március 12-ére meghirdetett közösségi programjait – a múzeumpedagógiai foglalkozást és Herr József Valaki jár a fák hegyén… fotókiállításának megnyitóját – elhalasztja.

A Társaság az örökséghelyszínei – a fertődi Esterházy-kastély, a nagycenki Széchényi-örökség, a Sopronbánfalvi Kolostor Hotel és Étterem - múzeumi- és rendezvény, illetve közösségi terek látogatói számára ajánlja figyelemmel kísérni az időközbeni, esetleges nyitva tartással kapcsolatos változásokat, korlátozásokat.

Ez úton közöljük, hogy folyamatosan figyelemmel követjük az operatív törzs tájékoztatását, mert számunkra is a magyar emberek egészségének megőrzése a legfontosabb.

A koronavírus és az influenza terjedésének megakadályozása érdekében arra kérjük kedves látogatóinkat, hogy amennyiben betegség tüneteit észlelik magukon, maradjanak otthon és haladéktalanul értesítsék háziorvosukat telefonon.

Köszönjük a megértést!

Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft.