Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Kreativitás, ízlés, színek

Október 19-én, szombaton Mahó Andrea színésznő, valamint a Jazzical Trió rendhagyó koncertjével folytatódik a már hagyományossá váló őszi Eszterháza Meets Jazz koncertsorozat.

Az Artisjus- és az év musical-énekese kategóriában eMeRTon-díjas színésznő ezúttal két igen különböző és különleges világba kalauzol el bennünket: a magyar népzene és a musicalek megunhatatlan világába. Partnere a napjaink egyik legkísérletezőbb hazai jazz-zongoristájaként számon tartott Káel Norbert és triója lesz, akik nem félnek átlépni műfaji határokat. “Szerintem nem léteznek kategóriák, csak színtiszta zene. (...) Ami engem illet, szeretem az újfajta megközelítéseket, a klasszikus zene és a jazz elegye pedig hihetetlenül izgalmas világot alkot, akárcsak egy impresszionista festmény. Amikor a közönség először találkozik a kettő fúziójával, az nagy meglepetéseket szokott okozni – de mindig sikert arat.” vallotta művészetükről a zenekarvezető.

2019. október 19-én a fertődi Esterházy-kastély Marionettszínházának vendégei Mahó Andrea és a Jazzical Trió, akik a barokktól a musicalig jazz köntösbe bújtatott zenetörténeti kalandozásokra várják vendégeiket.

Jegyek kaphatók a  www.jegymester.hu weboldalon és az Esterházy-kastély recepcióján!

 

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

KARRIER

Kameraszabályzat

Tájékoztatás rendezvényen készült képek felhasználásáról
Projektek 

Parkoló - térkép