Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Műsorváltozás a XIV. Haydn-vonósnégyes-fesztivál programjában

A fertődi Esterházy-kastély értesíti közönségét, hogy betegség miatt a szeptember 17-én, pénteken 19 órakor kezdődő koncert fellépője a Goldmund Quartet lesz.

A legizgalmasabb fiatal vonósnégyesek közé sorolt Goldmund Quartet kiváló játékával immár több mint egy évtizede meggyőző és lenyűgöző hangversenyeket ad a vonósnégyes irodalom nagy klasszikus és modern műveiről. Bensőséges hangulat, hihetetlenül finom intonáció és a legapróbb részletekig kidolgozott megfogalmazás jellemzi játékukat, amely elvarázsolja a közönséget világszerte.

A rangos 2018-as Nemzetközi Wigmore Hall Vonósverseny és a 2018-as Melbourne-i Nemzetközi Kamarazenei Verseny győztesei, az Európai Hangversenyterem Szervezete beválogatta őket a jövő nagy zenészreménységeit felvonultató Rising Stars programba, valamint a 2019/20-as szezon Feltörekvő Csillagainak választotta őket a rangos Jürgen Ponto Alapítvány. Teljesítményüket a Nippon Music Foundation egy teljes Stradivari hangszerkészlettel díjazta. Koncertjeiket ezeken a kiemelkedő hangszereken adják.

Közreműködik:
Goldmund Quartet

Florian Schotz – hegedű
Pinchas Adt – hegedű
Christoph Vandory – brácsa
Raphael Paratore – cselló

Műsor:
J. Haydn: h-moll vonósnégyes Op.33 No.1.
D. Sosztekovics: VIII. c-moll vonósnégyes Op.110
Fr. Schubert: d-moll „A halál és a lányka” vonósnégyes D.810

A nagyon egyéni muzikalitású együttes az eredetileg meghirdetett programhoz hasonló zenei élményt kínál majd közönségének.

Tartalmas időtöltést kívánunk zeneértő közönségünknek.

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép