Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Ünnepi nyitvatartás a fertődi Esterházy-kastélyban

December 17-ig változatos programokat kínál a fertődi Esterházy-kastély.

December 3-án, szombaton, 17.00 órakor adventi gyertyagyújtás a kastély díszudvarán. Az adventi koszorún Egresitsné Firtl Katalin, az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője gyújtja meg a remény gyertyáját. Közreműködik a fertődi Szent András Kamarakórus.

December 6-án, kedden, 14.00 órától Mikulás-ünnepségre várják a legkisebbeket a fertődi Esterházy-kastély díszudvarán. Fellép a Garabonciás Zenekar. A koncertet követően Mikulás-ünnepség várja az érdeklődőket. Regisztráció: info@eszterhaza.hu.

December 9-én, pénteken 18.00 órától a MH Légierő Zenekar Veszprém adventi koncertje hallható a kastély marionettszínházában. Az est során többek közt karácsonyi dalok csendülnek fel, fúvós és ütős hangszerek kíséretében. A programon való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció: info@eszterhaza.hu. Helyfoglalás érkezési sorrendben.

December 10-én, szombaton, 17.00 órakor adventi gyertyagyújtás a kastély díszudvarán. A kastély adventi koszorúján Barcza Attila, Sopron és térsége országgyűlési képviselője gyújtja meg a harmadik, örömöt jelképező gyertyát. Közreműködik az Eszterházi Baráti Kör Német Nemzetiségi Kamarakórus.

December 17-én, szombaton, 17.00 órakor adventi gyertyagyújtás a kastély díszudvarán. A fertődi Esterházy-kastély adventi koszorúján XIII. Galántai II. Esterházy Antal herceg feleségével, Esterházy Szvetlána hercegnével együtt gyújtja meg az utolsó, szeretetet jelképező gyertyát. Közreműködik a Nagycenki Vegyeskar.

A kastély kiállítóterei 2022. december 17. és 2023. január 9. között zárva tartanak. Nyitás: január 10-én (kedden) a téli nyitvatartási rend szerint.


A programváltoztatás jogát a szervezők fenntartják. 

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép