Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Online rajzpályázatot hirdet a fertődi Esterházy-kastély

Udvari festő voltam… címmel online rajzpályázatot hirdet a fertődi Esterházy-kastély Cziráky Margit hercegné tiszteletére.

A műveket a következő témákban várják: Rózsakerti séta, Ahogy én látom Margit hercegnét…, Barangolás a parkban.

A pályázatra nevezhet A/4-es méretben bármilyen technikával minden 6–16 éves gyerek, fiatal. Egy alkotó legfeljebb 1 pályamunkát nyújthat be.

Az elektronikus beküldésnél (szkenner, fotó) a szervezők kérik, hogy az alábbi adatokat tüntessék fel: név, életkor, iskola, értesítési cím, email cím, a kép címe, a küldés formátuma jpg kép és eredeti méret (max. 5 MB).

A beérkezett műveket társadalmi zsűri bírálja el, az 50 legjobbnak ítélt alkotásból kiállítást rendeznek a fertődi Esterházy-kastélyban. Az alkotásokat korcsoportonként értékelik és díjazzák arany, ezüst, bronz minősítéssel, a legtöbb lájkot kapott rajzok készítői pedig különdíjat kapnak. Nyeremény: családos barokk ruhás kastélyprogram.

Minden beérkezett pályaművet feltöltenek az Esterházy-kastély hivatalos Facebook oldalára: www.facebook.com/fertod.esterhazykastely.

A pályázatokat a következő e-mail címre várják: rajzpalyazat@eszterhaza.hu.

Beküldési határidő: 2020. június 12. Meghosszabbítva! 2020. június 26-ig

Hamarosan kedvcsinálónak egy videó is megtekinthető lesz a kastély Facebook-oldalán egy festmény készítése folyamatáról.

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép