Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Teljesen új programelemekkel nyit az Esterházy-kastélypark

2020. május 21-től vezetett szabadtéren, parktúrákkal várja a látogatókat a fertődi Esterházy-kastély és látogatható a Cziráky Margit Rózsakert is.

A teljesen újszerű program során vezetett parktúrákon fedezhetik fel a látogatók a barokk-rokokó korszakot, annak történelmi-, építészeti-, zene- és képzőművészeti-vonatkozásaival, az Esterházy-kastély- és családtörténettel együtt. Mindezt a kastély parkja és a kapcsolódó táj a barokk kertművészet legérettebb magyarországi alkotásaként kínálja, amelyhez most szakszerű vezetés társul - mondta el Egresitsné Firtl Katalin az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Kft. ügyvezetője.

A teljes cikk elolvasható itt: https://www.sopronmedia.hu/cikkek/teljesen-uj-programelemekkel-nyit-az-esterhazy-kastelypark-galeria

Pompás rózsák nyílnak Esterházy-kastély kertjében https://www.youtube.com/watch?v=SYFkZfXZ0E4&feature=emb_title

Fotók: Griechisch Tamás

Látogatói információk

Tekintettel a koronavírus járványra a fertődi Esterházy-kastély belső múzeumi terei zárva tartanak. A rendkívüli zárvatartás a kastély beltéri kiállítótereire vonatkozik. A díszudvar, a kastélyparkok, a rózsakert látogatható.
További folyamatosan frissített információk a Látogatóknak menüpontban érhető el.

Virtuális kastélylátogatás
A weboldal adatkezelési szabályzata itt érhető el. 
Tájékoztatás rendezvényen készült képek felhasználásáról

Projektek