Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Vastag Csaba Eszterházán

Advent második hétvégéjén, 2019. december 7. szombaton 19.00 órakor Vastag Csaba lép fel a fertődi Esterházy-kastély Marionettszínházának színpadán.

Zenekaros adventi koncertjén a nagy múltú, bensőséges falak között egy nagyon személyes koncerttel várja eszterházai közönségét a művész, amelyen saját számai mellett az ünnepkörhöz tartozó örökzöldek hangzanak fel.

Vastag Csaba fiatal kora óta zenével és énekléssel foglalkozik. Hosszú ideig rock-zenekarok énekese volt, akikkel Európa számos országát bejárta. Közel két évig a RapSzínHáz társulatával lépett fel, majd a Popdaráló című műsorban láthatták a tévénézők. A széles körű ismeretséget és népszerűséget 2010-ben az X-Faktor hozta meg a számára, ahová testvérével, Tamással együtt jelentkezett. A több hónapos komoly versenyt 2010 decemberében Csaba nyerte meg. A győzelem óta alaposan felpörgött az élete; azóta itthon, valamint a környező országokban is fellépésről-fellépésre jár, dalait szívesen játsszák a helyi és az országos rádióadók. Az energikus, maximalista énekes berobbanása óta háromszoros Fonogram-díjas előadó lett, platinalemezek és megszámlálhatatlan egyéb zenei és művészeti díj tulajdonosa.

Jegyek már kaphatók a www.jegymester.hu weboldalon vagy az Esterházy-kastély recepcióján. További információk a www.eszterhaza.hu weboldalon található.

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép