Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

XIV. Haydn-vonósnégyes-fesztivál – még tart a jegyelővételi kedvezmény

Még szeptember 10-éig lehet 20 százalékos elővételi kedvezménnyel jegyet vásárolni a XIV. Haydn-vonósnégyes-fesztiválra. A fertődi Esterházy-kastély marionettszínházában szeptember 17. péntektől 19. vasárnapig követik egymást a vonósnégyes koncertek.

Szeptember közepén a klasszikus vonósnégyesirodalom remekművei hangzanak el az immár hagyománnyá vált fertődi fesztiválon. Mint minden évben az idén is a leghíresebb szólistákkal együtt dolgozó kvartetek lesznek a rendezvény vendégei, akik Los Angelestől Tokióig, Rómától a londoni Wigmore Hallig a legpatinásabb koncerttermeket töltik meg immár több, mint 10 éve: a német Schumann, a lengyel Meccorre és az angol Doric – mondta el Egresitsné Firtl Katalin, az Eszterháza Kulturális-, Kutató- és Fesztiválközpont Nonprofit Kft. ügyvezetője.


Egresitsné Firtl Katalin, az Eszterháza Kulturális-, Kutató- és Fesztiválközpont Nonprofit Kft.

 

Magyarországot pedig a két legígéretesebb fiatal kamarazenei formáció képviseli. Hol másutt lehetne a leghitelesebb helyszín e műfaj reprezentánsainak, mint a műfaj bölcsőjében, Eszterházán? Szeptember 17. és 19. között különleges műsorokkal várják a nagyérdeműt, amelyekkel igyekeznek a különböző nemzetek, korszakok, stílusok és ízlésvilágok között húzódó nem létező falakat lebontani – tette hozzá az ügyvezető.

A XIV. Haydn-vonósnégyes-fesztiválra a www.jegymester.hu weboldalon, vagy a fertődi Esterházy-kastély recepcióján lehet jegyet vásárolni. Részletek: http://eszterhaza.hu/programok/xiv-haydn-vonosnegyes-fesztival.

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép