Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Tájékoztatás rendezvényen készült képek felhasználásával kapcsolatosan

Az Eszterháza Kulturális, Kutató- és Fesztiválközpont Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Társaság) rendezvényein képfelvétel készülhet, amelyen a rendezvény látogatói rögzítésre kerülhetnek. A személyes adatok kezelője a Társaság (székhely: 9431 Fertőd, Joseph Haydn út 2.).

A rendezvény látogatója a részvételével, illetve a rendezvény helyszínére való belépéssel kifejezetten hozzájárulását adja képmásának rögzítéséhez és a képmása nyilvánosságra hozásához akként, hogy a képmást tartalmazó fényképfelvételt a Társaság honlapján vagy a sajtón keresztül a nyilvánosság számára hozzáférhetővé teszi.

A Társaság a képmást kizárólag reklám, marketing célra használhatja (pl. a jövőbeni rendezvényeinek népszerűsítésére). A fénykép felhasználása legfeljebb a rendezvény időpontjától számított 1 (egy) év időtartamban megengedett.

A felhasználási jog a fenti korlátozott körben magában foglalja a fényképfelvétel többszörözését, közzétételét, átdolgozását, nyilvánosságra hozatalát, nyilvánossághoz közvetítését a vonatkozó jogszabályi előírásokra figyelemmel és a személyiségi jogok tiszteletben tartásával. Ezekért sem előre, sem pedig utólag ellenszolgáltatásra nem jogosult a rendezvény látogatója.

A fenti adatok kezelésének jogalapja az érintett hozzájárulása (GDPR 6. cikk (1) a) pont, valamint 2011. évi CXII. törvény 3.§ 7. pont és 2013. évi V. törvény 6:4. § (2) (3)). A rendezvény során készített fényképet a hozzájárulás visszavonásáig, illetőleg 1 (egy) évig kezeljük. A visszavonás, törlés jogát a Társaságnak tett bejelentéssel kell gyakorolni. A részletes és minden releváns tényt tartalmazó adatkezelési tájékoztatónkat múzeumi nyitvatartási időben, a recepción érhetik el a látogatók.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat letölthető itt.

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép