Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Adventi koncertek Eszterházán – „Zene határok nélkül”

2018. november 30 – december 15.

Színek - Király Viktor – Akusztik

2018. december 15. szombat, 19.00óra, Marionettszínház

Laza, humoros, közvetlen, a zenélés pedig nem pusztán a munkája, hanem a szenvedélye. Egyesek szerint a hazai könnyűzenei élet átváltozó mestere, mások szerint az egyik legszerényebb előadó, megint mások a hazai szcéna egyik megkerülhetetlen előadójának tartják Király Viktort. Önmaga szerint kicsit túlérzékeny és szarkasztikus, aki pozitívan szereti élni az életet, s mindeközben keményen dolgozik közönsége megbecsüléséért és álmai megvalósulásáért egyaránt. A Megasztár4 győztese, tucatnyi toplistás sláger szerzője, Anastasia duet-partnere az amerikai Voice-beli sikerei után is arra büszke, „hogy sokszor, amikor hallják az emberek a rádióban a zenémet, még ha nem is ismerik azt az adott dalt, rávágják, hogy ez olyan Király Viktoros”.

„Nekem a fekete zene volt a meghatározó, - nyilatkozta – s e mellett a jazz és a soul zene énekesei játszottak fontos szerepet az életemben. Tőlük tanultam énekelni, ezt vegyítettem a mai modern, popzenével. Tény, a fekete zene a fájdalomról szól, de a soul muzsika az már igen, az maga a szerelem, és ezért igen a kedvemre való. A lelkemből jön. Érdekes, hogy egészen mást hallgatok, mint amit a színpadon énekelek. Szeretek otthon magamban elveszni a zene mélységeibe, hogy aztán ebből táplálkozzon a lelkem, és később ez hasson rám. Mindent ki akarok próbálni az életben … meg akarom valósítani az álmaimat, és ha ez sikerül, az lesz majd az igazi szabadság a számomra!”

Mostani akusztikus koncertjére öt kiváló session zenész társával érkezik egy kimondottan erre az alkalomra válogatott műsorral, melyben angolul és magyarul saját dalai mellett egyaránt helyet kapnak kedvenc feldolgozásai, valamint a helyhez és az ünnephez válogatott meglepetések.

Jegyár:

1-4. sor: 5.000 Ft/db
5-8. sor: 4.500 Ft/db
9-13. sor: 4.000 Ft/db


Jegyek már kaphatók az Esterházy-kastély recepcióján és a jegymester.hu weboldalon!

Minden érdeklődőt várunk szeretettel!

Látogatói információk

TÉLI NYITVATARTÁS
október 1 –május 31.
hétfő: SZÜNNAP
kedd-vasárnap: 9.00-17.00
pénztár: 8.45-15.55

A weboldal adatkezelési szabályzata itt érhető el. 
Ingyenes parkolási lehetőség térképe elérhető itt

TÁJÉKOZTATÁS RENDEZVÉNYEN KÉSZÜLT KÉPEK FELHASZNÁLÁSÁVAL KAPCSOLATOSAN