Schloss Esterházy

Grafikus változat

Uniós Fejlesztések Nyílt Napja 2018.

Az Európai Uniós Fejlesztések Nyílt Napja országos programsorozat alkalmából 2018. március 17-én várunk mindenkit 9.00-17.00 között kibővített tárlatvezetéseinken.

Ezen a napon nyitjuk meg a kastély első emeletén az egyik olyan múzeumi termet, ahol jelenleg restaurátori kutatások folynak.  A látogatók bepillantást nyerhetnek ezekbe a munkálatokba és megismerkedhetnek a kutatási eredményekkel.

Az Európai Uniós Fejlesztések Nyílt Napján vendégeink a tárlatvezetéseket 50%-os kedvezményes áron látogathatják. Csoportok előzetes bejelentkezését kérjük az info@eszterhaza.hu elérhetőségen.

A nyílt nap megtartásával az a célunk, hogy a nagyközönség számára bemutassuk az uniós források felhasználásával megvalósult fejlesztéseket: megnyitjuk a Tiszttartói ház épületegyüttesét, látogatóink megismerkedhetnek az épület termeivel, megnézhetik  a fejlesztésekről szóló vetítést, majd a Barokk színháztörténeti túra keretében a színháztörténeti kiállítást és a Marionettszínházat, valamint az egyedülálló körpanorámás vetítést, mely Esterházy Fényes Miklós világába röpít vissza bennünket.

A Tiszttartói ház épületébe induló vezetések időpontjai: 11 és 15 óra. A csoportok max. 23 fővel indulnak. A programon való részvétel térítésmentes, de regisztrációhoz kötött: info@eszterhaza.hu elérhetőségen.

Látogatói információk

NYITVA TARTÁS
2018. október 1. - 2018. december 23.
Hétfő: Szünnap
Kedd-Vasárnap 9.00-17.00 óra között
(pénztárzárás: 15.55 óra)

2018. december 24 - 2019. január 7. ZÁRVA!

A weboldal adatkezelési szabályzata itt érhető el. 
Ingyenes parkolási lehetőség térképe elérhető itt.