Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Valentin nap Eszerházán

 Valentin-napon látogassanak el Önök is a fertődi Esterházy-kastélyba, ahol ezen a napon a hely minden szegletét körüllengi a szerelem és a romantika!

A Magyar Turisztikai Ügynökség Hello Tél! belföldi turisztikai kampányához csatlakozva fertődi Esterházy-kastély változatos, színes programokkal várja látogatóit a szerelem ünnepén, a Valentin-napon.

2019. február 14-15-én 10:00, 12:00, 14:00,16:00 órakor az „Esterházyak és a szerelem” címmel indulnak tematikus tárlatvezetések, ahol az érdeklődők érdekes és izgalmas információkat tudhatnak meg az Esterházyak szerelmi szálairól. Az Eszterházán alkotó Joseph Haydn szerelmi élete is terítékre kerül a nem mindennapi tárlatvezetések alkalmával.

Ezen a két napon a kastélyba látogató párokat ajándék fotózással várják.

A fotózáshoz regisztráció szükséges (név,e-mail cím), annak érdekében, hogy az elkészült képeket a résztvevők mielőbb láthassák.

A Valentin-nap rendezvénysorozatot indít el a fertődi Esterházy-kastélyban, hiszen a szerelem nem csak egy napig tart.

Február 16-án és 17-én Radics Ferenc okleveles kertészmérnök „A szerelem rózsái Fertődön” című előadására várják a kedves érdeklődőket 15:00 órától. Az előadás a rózsák színeinek szerepéről a szerelemben, valamint a rózsafajták elnevezéseinek szerelmi vonatkozásairól szól.

Exkluzív tárlatvezetésekre invitálják a szerelmes párokat, akik így szerelmüket egy mesés, barokk helyszínen ünnepelhetik meg. Pezsgős koccintással kezdődik a közös program, majd idegenvezetővel ismerkedhetnek meg a kastély történelmével. A romantikus tárlatvezetések 16:30, 17:00 és 17:30 órakor indulnak, jegyek korlátozott számban 10.000Ft/pár áron kaphatóak.

Látogasson el hozzánk Ön is a fertődi Esterházy-kastélyba, és legyen részese a változatos programoknak  Magyarország legszebb és legnagyobb barokk-rokokó kastélyában.

Látogatói információk

TÉLI NYITVA TARTÁS
október 1 –május 31.
hétfő: SZÜNNAP
kedd-vasárnap: 9.00-17.00
pénztár: 8.45-15.55

A weboldal adatkezelési szabályzata itt érhető el. 
Ingyenes parkolási lehetőség térképe elérhető itt.