Esterházy-kastély
Magyar Deutsch Slovenský
Kezdőlap Kastély Programok Szolgáltatások Hírek Galéria

Esküvői és fotózási helyszín

Fertőd-Eszterházát pompája és mesébe illő környezete miatt ajánljuk figyelmébe esküvői és polgári szertartás helyszíneként.

Mondja ki a boldogító igent a kastély csodálatos és korhű dísztermeinek egyikében, készítsék el fotóikat a kastély festői szépségű több száz hektáros angol- és francia parkjában, a hangulatos hársfasoron, az impozáns díszudvaron vagy a kastély pompás termeiben! Koccintsanak egy pohár pezsgővel közös életükre!

Nagy örömünkre szolgál, ha a fertődi Esterházy-kastélyt kívánják választani közös életük eme csodás pillanatának, készséggel és szívesen állunk rendelkezésére egyedi ajánlatok készítése esetén is. Esküvővel, polgári szertartással kapcsolatos további kérdés, kérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal az marketing@eszterhaza.hu, e-mail címen vagy a +36 (99) 537 644 telefonszámon.

Esküvői képeket bejelentkezés és időpontfoglalást követően tudják elkészíteni. Kérjük, hogy legalább egy héttel a tervezett fotózás előtt keressék recepciós kollégánkat az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
e-mail: info@eszterhaza.hu, telefon: +36 99 537 640.

Esküvői fotózás díja a kastélymúzeumban: 25.000,- Ft + áfa / óra

Esküvői fotózás díja a Cziráky Margit rózsakertben: 15.000 .- Ft / óra (a rózsakertbe külön belépőjegy váltása szükséges)
 

Az esküvői fotózási szabályzat itt tekinthető meg.

További kérdés, kérés esetén forduljanak hozzánk bizalommal!

Várjuk Önöket Eszterházán!

 

Látogatói információk

NYITVATARTÁS:
hétfő: zárva
kedd-vasárnap 10.00-17.00
pénztár nyitvatartás: 9.45-16.30

 

KARRIER

Projektek 

Parkoló - térkép